Geçmişten günümüze uzanan moda trendlerinde gördüğünüz üzere puantiye desenleri önümüzdeki İlkbahar-Yaz sezonunda da bizimle olmaya devam edecek. Puantiyeler bu sezonda nötr ve neon tonlarda karşımıza çıkarak siyah beyaz puantiyelerden farklı bir stil yaratmamıza yardımcı olacak. Farklı renkler seçeneğiyle dilediğiniz gibi istediğiniz parçalarla kombin yapabilirsiniz.

2020 yılında da vazgeçilmez olan takım elbiseler yine bizlerle geçmişten ve gelecekten ilham alınarak tasarlanan takımlar bu sezonda 70’lerin özgür ruhlu kadınlarından esinlenerek tasarlanacaktır.

Renklerin gücü adına diyeceğimiz bir stil ile karşımıza çıkacak olan egzotik çiçeklerden tropik yapraklarla geniş renk yelpazesiyle farklı seçenekte parçalar sunuyor bizlere. Bildiğimiz üzere bahar aylarında kurtarıcımız trençkotlar hemen her kombinde kullanabileceğimiz parçalardan bir tanesidir. Genel olarak gündemde olan vazgeçilmez karpuz kollu parçalar bu sezonda karşımızda olacaklar sizde bu parçalara dolabınızda yer verdiyseniz çok şanslısınız demektir. Daha kabarık hissedilir etkiye sahip karpuz ve balon kollar bu sezonda sahneyi ele geçirmekle hedefli .Sezonun trend renkleri arasında bu yaz nane yeşili ve turuncu merkezimizde olacak. Çift renkler farklı parçalarla birlikte bütünleşmiş elbiseler etekler ve tişörtler bu sezon trend olan parçaların arasında yer almakta dilediğiniz şekilde kombin yaparak hem ofis şıklığı hem de sokak stilinize uygun tarzlar bulabileceksiniz. Modanın merkezinde sürekli olmasa da genelde hep var olan gümüş ve altın tonlar bu sezonda yine gözlerimizi kamaştıracak .

En büyük kurtarıcılardan bir tanesi tek parça elbiseler işlerimizi kolaylaştıran renkli ve çizgili elbiseler kusursuz bir şekilde çabasız şıklığımızı yansıtıyor. Günlük ofis şıklığı ve davetlerde rahatlıkla tercih edebileceğiniz etek elbiseler düşük omuzlar ve farklı kesimlerde olan etek elbise modelleriyle bir bütün olarak güne hazır bulunuyorsunuz . Modanın gerçeği olan denim mütevazi ve gündelik birçok uygulamasıyla yeniden aramızda. Sokak modasında gözleri üzerine çeken denim yırtıkları, yamaları ve de fırfırlar ile ustalık gerektiren birçok stille gündemimizde olacak. Vücudun her alanına uygun fırfır modelleri ile uçuşan etekler elbiseler modanın yeni ve gösterişli bir parçası olarak ilkbahar yaz trendleri arasında bizimle olacak. Her sezonda raflarda yerini alan şortlar bu ilkbahar yaz sezonunda mikro şortlar ile güzel bir bacak görünümü sağlıyor. Tüm klasik moda evlerini etkisi altına alan şortlar kesimleri ve renkleri ile yine podyumda. Hem gündelik hem davetlerde hoş bir görünüm sağlayan tüylü kıyafetler ile counture havası kazanmak isterseniz doğru zamandasınız.