Tüm yılların modası olan Medine İpeği Şal Modası, son zamanlarda tesettürlü hanımların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Hem rahat kullanımı, hem de her kıyafetle kullanılmasıyla kadınların göz bebeği olan ipek şallar, size şık bir görünüm katabilir.

Tesettürlü hanımların genellikle tercih ettiği Medine İpeği Şal Modası kadınlar arasında çok fazla tutulmaktadır. Yeni trend arasında bulunan bu şallar her yıl yazlı kışlı kullanılmaktadır.

Medine ipeği şallar saf ipekten üretilmiş olan bu şallar farklı renklerle şık ve bakımlı kadınların kullanımına sunulmuştur.

Medine İpeği Şal modelleri özellikle genç kızlarımız tarafından yaz aylarında tercih edilmektedir. Rengarenk tasarımları, parlak görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi seven hanımların tercihidir.

Genellikle çiçekli böcekli şekilde tasarlanan bu şallar, yaz aylarında tercih edildiği gibi, tek renk ve kalın kumaştan yapılan ipek şallar, dört mevsimde de kullanılabilir özelliğe sahiptir.

Renkli tasarımları ve rahat kullanımı sayesinde ipek şallar yeni yılın en trend modelleri arasında yeniden yer alacaktır. Kırmızı, bordo, yeşil, siyah, mavi vb. renklere sahip olan şalları kullanan tesettürlü hanımlar hem kendilerini daha iyi hissetmekte, hem de şık bir görüntüye sahip olmaktadır.

Kadınların en önem verdikleri unsur giyimleridir. Elbiselerine uygun şal, makyaj, ayakkabı vs. kullanmaları lazımdır. Eğer uyumlu bir şekilde kullanmazlarsa şık ve güzel bir görüntüye sahip olamayacaklardır.

Hafif kumral hanımlar tarafından tercih edilen kahverengimsi şal kullanarak sizde hem şık hem de güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz. Tesettürlü hanımlar genellikle giyim konusunda biraz daha titiz olurlar ki öyle olmaları da gerekir.

Beyaz tenli hanımlar da genellikle pembemsi tonları tercih etmelidir ki, tenlerine uygun bir şala sahip olmuş olsunlar. Trenç kot veya klasik pantolonlarla, düz tuniklerle kullanılabilir şallar, tesettürlü hanımların güzelliğine güzellik katmaktadır.

Tesettürlü kadınlar şık görünmek için bir çok kombin denemektedir. Kombinleri yaparken en önemli unsur da şal çeşidi ve rengidir. Şalın kumaşının dokusu bile şıklığı etkileyen unsurlardandır.

Medine şal her kıyafetle kombin edilebilmektedir. Şalın özelliği sayesinde davetlerde, ev ziyaretlerinde, klasik kıyafetin üzerine topuklu ayakkabılarla da kullanılabilir.