Yeni Sezon Eşarp Çeşitleri

Tesettürlü bayanların kombinlerini kolaylıkla tamamlayabilmeleri için, tesettür giyim sektöründe oldukça fazla sayıda marka meydana gelmiştir. Bu markaların bazıları sadece eşarp üzerine tasarımlar yaparken bazıları da genel olarak tesettür giyim sektörü için tasarımlar yapmaktadırlar. Eşarp tasarımı yapan ünlü markaların yeni sezon eşarp çeşitleri arasında hem renk tonu olarak hem de model olarak farklı seçenekler yer almaktadır.
Giyim tarzınıza göre farklı modelleri bulabileceğiniz 2016 eşarp modelleri arasında özellikle bohem bir tarz oluşturmanızı sağlayacak olan birçok eşarp tasarımı yer alıyor. Bu eşarplar genellikle koyu renklerin bir arada kullanıldığı ve farklı motiflerin bir araya geldiği modellerdir. Daha çok farklı giyim tarzına sahip olan bayanlar bu tarz eşarplar ile kombinlerini tamamlayarak daha ilgi çekici bir konsept oluşturabilirler. 2021 yaz sezonu için tasarlanan eşarplarda ise genellikle çiçek ve farklı desenlerin bir araya gelerek oluşturdukları tasarımlar dikkat çekiyor.
Yazlık eşarplarda daha çok ince kumaşlar tercih edilirken, yaz mevsiminin neşesi ve sıcaklığı da eşarplara aktarılıyor. Özellikle sarı, pembe ve açık mavi renklerinin kullanıldığı eşarplar, yazlık modeller arasında en çok ilgi görenler arasında yer alıyor.

Armine Eşarp modelleri

Tek renk ve açık renk eşarplar yaz mevsimi için rahatlıkla kullanılabilecek olan eşarplar arasında yer alıyor. Üstelik renkli eşarplarda da tek renk eşarplarda da ipek tasarımları bulabilir ve bu tasarımlarla şık kombinler yapabilirsiniz.

Yeni Sezon Armine Eşarp Çeşitleri

Bayan Çanta Modelleri Hepsiburada

Bu yılın  modasının rüzgârlarını estiren çanta modelleri, deri çantalar olarak tercih edilebilmektedir. Deri çantalar da genel olarak göze çarpan aksesuarlar, zincir kemerler, metal tutamaçlar, kemerler ve kemer tokaları olmaktadır. Siyah ya da kahve tonu il şekillendirilen bu modeller de, kapitone desenler de kendini gösterirken, fermuarlı, mıknatıslı, direkt kapamalı olarak farklı modeller bulabilmekte mümkündür.
Eğer ki yeni model çanta modellerine göz atmak gerekirse, sizlere şu detaylardan bahsedebiliriz.
Omuz çantaları
Oldukça şık çanta modelleri arasında yer alan omuz çantaları, bu yılın sezonunda, zincir ve kapitone desenleri ile ilgi çekmeye devam ediyor. Kahve tonu ile birlikte, kabartmalı geometrik desenler de bayanların ilgilerini çeken özellikler arasında olabilir.
Kol çantaları
Yine bayanların oldukça fazla tercih ettiği  kol çantaları, hem mini hem de büyük tasarımlar ile çeşitliliğini artırıyor. Büyük çantalarda genel olarak süet, deri tercih edilse de, mini tasarımlara sahip modellerde, rugan daha fazla tercih ediliyor. Parlak yüzeyi ile ayakkabılarınız ile gayet iyi uyum sağlayan bu modeller de, renk çeşitliliği de oldukça fazladır diyebiliriz.
Büyük çanta modelleri
Bir zamanların moda rüzgârını estiren büyük çantalar, yine yeni çanta tasarımları arasında da bulunabilmektedir. Süet olarak tercih edilen modellerde, yine çantanın fermuar kısmından başlayarak, uzun uzadıya kendini gösteren püskül detayları da çantalarda göze çarpanlar arasında.