Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri

Yaklaşan düğün mevsimi beraberinde yoğun bir abiye arayışını da getiriyor. Bu nedenle bayanların en çok telaşlandığı konulardan bir tanesi olarak da abiyeleri görebiliriz. Ancak yeni sezonda her bayana, her kalıba ve her zevke uygun farklı modeller bulunabiliyor. Yapmanız gereken tek şey vücut şeklinizi öğrenerek doğru seçimi yapmak.
Yeni sezon abiye elbise modelleri arasında dar kalıplı balık elbise modelleri, a kesim elbise modelleri ve iki parçalı modeller oldukça seviliyor. Bu tarz modellerin hepsini kullanabilecek vücut şekilleri olduğu gibi sadece bir tanesini kullanabilecek vücut şekilleri de var. Eğer vücut hatlarınız düz, basen ya da omuz gibi sorunlarınız yoksa balık elbiseler tam size göre demektir. Bu tarz modellerde isterseniz straplez isterseniz de omuzdan askılı modelleri kullanabilirsiniz. Kıyafetinizin daha gösterişli ve hareketli olmasını istiyorsanız iki parçalı modelleri ya da peplum elbise modellerini kullanabilirsiniz. Peplum modeller de iki parça görüntüsü verdiği için hareketli bir seçim olacaktır.
Ülkemizde pek çok bayanın en büyük sorunlarından bir tanesi olan basenler ise özellikle abiye arayışında büyük bir sıkıntıya neden olabiliyor. Eğer basenleriniz genişse kullanacağınız elbise modellerinde daha çok a kesimlere yönelmeniz gerekir. Belden dökülen ya da genişleyen a kesimler sizin için şık ve ideal bir kıyafet olacaktır. Bu tarz modellerde aynı zamanda dökümlü kumaşları seçmek de iyi bir seçimdir.

Yeni sezon abiye modelleri
Moda tasarımcıları, her yıl en yeni kreasyonlarını açıklarken, yine 2016 ve 2017 yıllarında bayanların yanında olarak, birbirinden farklı abiye modellerini sergiliyorlar. Ünlü yerli ve yabancı moda tasarımcıları, yeni sezon abiye modelleri hakkında açıklamalar yapmış olurken, yine geçmiş yıllarda tasarlanmış olan modellere en yeni dokunuşlar yapılarak, görücüye çıkıyor.
Dantel işlemeli modeller
Her ne kadar bu modeller sizlere standart gelse de, her yılın dokunuşu farklı. Yine bu yılda dantel işlemeler, sezona uygun olarak dizayn edilirken, bej, krem tonlarının yanı sıra diğer tonlar ve koyu tonlarda da modelleri sizlere sunacaklardır.
Dantel işlemelerin yanı sıra beraberinde kullanılan transparan kumaşlar ve taş süslemeler, trend abiye kıyafet modellerin inceliğini de bir araya getirmektedir.
A kesim abiyeler
A kesim detayları her yıl olduğu gibi, önümüzde ki yıl   için de uygun olabilir. Boyundan askılı bir tasarım ile sade abiyelere sahip olmak isterken, kırmızın en güzel tonlarından seçimler yapabilirsiniz. Sizlerde, bu yılın abiye modelleri olarak, göğüs dekoltesine sahip, çift askı ya da boyundan bağ askılı olan modellerin seçimlerine göz atabilirsiniz.
Pul işlemeli gece elbiseleri
                Eğer ki mekâna uygun bir seçim yapmanız gerekirken, ışıltılı tercihler yapmanız lazım ise, pullar ve payetler bu konuda sizlere yardımcı olacaktır. Açık tonlarda bir gece elbisesi, kemer aksesuarının yanı sıra, üst ya da tamamında taşıdığı pullar ile gözleri kamaştırmaya yetebilir.

Tuğba abiye modelleri
Her ne kadar eski yıllarda tesettür giyim sektöründe pek çok farklı tasarım bulunmasa da, artık günümüzde bu sektörde de birbirinden farklı gelişmeler yaşanmıştır. Artık tesettürlü bayanlarımızda oldukça şık ve modern kıyafetlere ulaşabilmek konusunda zorluk çekmiyorlar.
Özel gün ve gecelerde tercih edilen abiye kıyafetlere, farklı tasarımları ile birlikte, Tuğba abiye modelleri kapsamında ulaşabilirsiniz. Bazı modellerden şöyle bahsedebiliriz.
Düğmeli modeller
Ön kısmında yer alan düğme detayları ile şıklık kazandırılan bu model de, bordo renk tercih edilmiştir. Manşetleri oldukça modern olan bu ürün, siyah bir yelek detayı ile şekillendirilirken, rahat kesim kalıbı ile vücut hatlarınızı belirgin hale getirmeden, sizlere daha şık bir görünüm sunabilecektir. Yine bu model için, siyah bir eşarp tamamlayıcı özellik sunabilirken, kullanım açısından uygun olabilir.
Siyah beyaz abiye
Etek bölgesi siyah kullanılarak, yine siyah bir kuşak detayı verilirken, üst kısımda ise beyaz kullanılmıştır. Tabiri caizse, öğrenci yaka detayı ile gayet şık ve hoş bir model olarak sizlere sunulmuştur. Yaka kısmında yer alan ip detayı da gözlerden kaçmazken, siyah ve beyazın uyumu en güzel şekilde ortaya koyulmuş olmaktadır.
Bordo abiye modelleri
                Yine Tuğba tesettür abiye modeli olarak bordo model de tercih edilebilir. Belin biraz üst kısmında bir kemer görünümü verilerek, taşlardan hareketlik kazandırılmıştır. Gövdesinde ise yine rengin tonlarından desenler oluşturulurken, bol kol kesim detayı ile dizayn edilmiştir.

Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri