Yaz sezonunun başlangıç göstermesi ile elbiseler vitrinlerde yerini aldı. Giyim konusunda öncü markalardan bir tanesi olan Zühre yeni sezon ürünleri ile boy göstermekte. İlkbahar yaz koleksiyonuna göz attığımızda genellikle soft renklerin ön planda olduğunu söylememiz mümkün. Renk tonlarını biraz daha örneklendirecek olursak; pudra, mint yeşili, mürdüm, mavi, camel ve benzeri renk tonlamalarının elbise modellerinde hakim olduğunu söyleyebiliriz.

Fiyatlandırma olarak Zühre markasında 399 tl’ den başlayan fiyatlandırma ile 700 tl ye kadar değişik fiyatlandırmada elbise modelleri bulunmakta. Elbiselerde hakim olan büyük yaprak desenleri ve çizgiler kemer detaylandırması ile bezenmiş durumda. Tesettür giyim konusunda marka kapsamında pelerin detaylı modellerde yer almakta. Tül detaylandırmasına sahip elbise modelleri de yine yazı uçuş uçuş geçirmenize katkı sağlayacak modellerden.

Zühre elbise modellerinde sade tarzda tasarlanan elbise tasarımlarının yanı sıra bu sezon daha hareketli seçimler tasarlanmıştır. Çıt çıt detaylandırmaları, kemer, plise detayları elbiselerde görmekte olduğumuz ayrıntılardan. Ayrıca elbiselerde yer alan taş detaylandırmalarda yine özel günlerinizde sizlere ayrı bir şıklık katmaktadır. Elbise modelleri hem özel gün davetlerinize uygun olup hem de günlük olarak tercih edebileceğiniz modelleri barındırmakta.

Genellikle tesettür giyimi benimseyen bayanlar vücut hatları olarak rahatsız etmeyen ve vücuduna yapışmayan modelleri tercih etmektedir. Ayrıca temin etmiş olduğumuz elbise içerisindeki hareketliliğimiz de kısıtlı olmaması gerekir. Zühre bu alanda tasarlamış olduğu elbise modelleri ile kullanıcılarına rahat ve şık kullanım imkanını bir arada bulundurmakta. Zühre elbise modelleri ile yeni sezonda sizlere ufak dokunuşlar ile şık seçimler yapmanızı sağlamakta. Görünüm olarak elbise modellerinin çeşitlilik sağlaması büyük alternatif. Ayrıca elbise seçiminde düz renkler tercih etmek gardırobun aranan parçasını seçmek gibi bir detay da diyebiliriz.