Yeni sezon gelinlik modellerinde Aysira her genç kızın hayalindeki gelinlik modellerini kapsıyor diyebiliriz. Model seçeneği olarak geniş çeşit yelpazesine sahiptir. Aynı zamanda Aysira raflarında muhafazakar hanımlar için de model ve çeşit bulunmaktadır. Pandemi nedeniyle şuanda bir çok firma kiralama işlemlerini durdurmuş vaziyette lakin yine de markanın şubelerini arayarak kiralama ve satın alma işlemleri ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Aysira gelinlik modellerinde yenilikçi modellerin yer aldığını söyleyebiliriz. Gelinlik modelleri bolca detaylandırma içermekte. Detaylandırmalardan en göz dolduranın taş işlemeleri, tüy detayları, transparan eklentiler ve tül detaylandırmalar olarak da özetleyebiliriz. Koleksiyonda en çok rağbet gören modelin A kesim ve prenses modelleri olup kol ve yaka kısımlarında transparan detaylandırmalar olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zaman göğüs kısmında yer alan detaylandırmanın yanı sıra sırt dekoltesinde oluşturulan detaylandırmanın da çok şık olduğunu söyleyebiliriz.

Düğün töreninizi ağırlıklı bir mekanda yapmayı planlıyorsanız bu model sizler için en ideal seçenek diyebiliriz.
Kabarık veya uçuş uçuş modellerden hoşlanmıyorsanız sizlere balık etek modelleri de önerebiliriz. Balık kesim modeller de oldukça asil bir görünümde olmakta. Yaka detaylandırmaları olarak modellerde kalp yaka ve kayık yaka modellerin yer aldığını söyleyebiliriz. Aysira Helen model gelinlik modelinde işlemlerin ağırlıklı olduğunu söyleyebiliriz. Gösteriş olarak ağır bir model olup üst kısımda komple taş ve işleme detayları bulunmakta.

Tesettür Aysira gelinlik modellerinde de detaylandırmaların oldukça fazla olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle de sezonun modası balon kol gelinlikler son derece şık. Hakim yaka tasarlanan modeller de oldukça göz dolduruyor.
Aysira gelinlik modellerinde fiyat ortalamasından bahsedecek olursak başlangıç olarak 1650 tl den 15 bin tl kadar her bütçeye uygun gelinlik modeli marka kapsamında bulabilmeniz mümkün.