Her zaman aklınızdan acaba şu soru mu geçiyor? Bugün için ne giymeliyim? Kendinize bunu her gün sormakta iseniz, küçük değişiklikler sizin için güzel ve ilgi çekici olacaktır. Bu ilgi çekici konseptin ilk önemli giysileri ile klasik giysi modelleridir. Klasik giysiler çok zorda kaldığınız vakitlerde size can simidi görevi görecektir. Eskiden çok sık giymediğiniz elbiseleri, diğer yeni giysileriniz ile kombine yaparsanız sizin için güzel bir tercih olacaktır. Hadi şimdi gardrobunuzda olması gereken giysilere bir göz atalım.
Siyah Bluzlar: Siyah renklerde şık bir bluzun sizi acil durumlarda kurtaracağını hiç unutmayın. Özellikle V yaka siyah bluz modelleri her ortama uyum sağlayabilecek türde giysilerdir. Vücudunuzda hangi bölgeyi öne çıkarmak istiyor iseniz ona göre bluz seçimini de önemsemeniz gerekmektedir. Siyah bluz çeşitleri genellikle kadınların en önemli imdat çekiçlerinden birisidir. Çünkü kombine uyumu fazladır. Özellikle de güzel bir kombine istiyorsanız; Ceket, hırka, etek gibi uyumlu kombineleri yaratabilmeniz mümkün olacaktır.
Koyu Renkli Kotlar: Koyu renklerdeki kotların diğer kot modellerine göre birçok avantajı bulunmaktadır. Bunlardan en önemli olanı ise, açık renklere sahip kotlara göre kombine yelpazesi çok fazladır. Açık renkli kotlarda kombine uyumu sınırlı olmasına rağmen, koyu renkli modellerinde kombine çeşitliliği çok fazladır. Bu sebeple de en çok tercih etmeniz giysilerden birisidir koyu renkli kotlar. Ancak vücudunuza oturmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Yoksa çok çirkin görüntülere mahâl verebilirsiniz. Eğer bacak dekoltesi tercihimdir diyorsanız, son zamanlarda popülerliliği artmış olan skinny tarzı kotlar iş güzel bir tercih olacaktır.
Beyaz Gömlekler: Beyaz gömlekler, genellikle bizim çok sık duyduğumuz beyaz yakalı çalışanlar deyiminin bir perspektifi gibidir. Genellikle beyaz gömlekleri çalışanların giydiği düşünülse de, aslında pek de öyle değildir. Beyaz gömlekleri rahatlıkla pantolon ve etekler ile kombine yapabilirsiniz. Ancak renk ve şıklık uyumuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Çünkü açık renkli giysilerin kombineleri doğru tutturulduğu zaman çok şık olabilmekle birlikte, en ufak hatayı da affetmeyen kombinelerdir. Ama genel olarak beyaz gömleklerle desenli veya renkli pantolonlar ile etek kombinasyonlarını düşünebilirsiniz.