siyah abiye

Her yıl değişik modellerde kadınlara sunulan abiyeler, dört mevsimde özel gün ve geceler için tercih edilecek modeller arasında yer almaktadır. Siyah renginin yoğunlukta olduğu Siyah Abiye Modelleri, kusurları örten bir renk olduğu için, kadınların abiye seçiminde onların içini rahatlatmaktadır.

İp Askılı Siyah Abiye
Her kadının kendi tarzına ve zevkine göre tasarlanan abiye modelleri arasında vücut tipinize en uygun olan abiyeyi seçmeniz sizin hem şık görünmenizi, hem de vücudunuzdaki kusurların kapatılmasını sağlayabilirsiniz. İp Askılı Siyah Abiye modelleri arasında en güzel abiyeyi seçerek, şık ve asil bir görünüm elde edebilirsiniz.

Boyunda ki ip detayı, göğüs de bulunan parlak taş detayıyla bu abiye bu yıla özel olarak tasarlanmış abiyeler arasında yer almaktadır.

Balık Etli Kadınlar İçin Siyah Abiye
Özel günler ve gecelere giderken elbette abiye tercih etmeniz gerekir. Balık etli kadınlar genellikle abiye giymekten kaçınırlar. Bu duruma son vermek için size özel olarak tasarlanan abiye modelini sunmak istiyorum.

Balık Etli Kadınlar İçin Siyah Abiye modelleri arasında kışlık ve yazlık olarak üretilmiş olan abiyeler farklı kumaşlardan üretilmiştir. Kalın askısı, göbek çevresinde bulunan tül detayı ve eteklerinin geniş olmasıyla siz de artık vücudunuzla barışık hale gelebilirsiniz.

KAYIK YAKA SİYAH ABİYE
Bu yılda çok fazla rağbet görecek olan Kayık Yaka Siyah Abiye, fiziği düzgün olan kadınlar tarafından tercih edilebilir.

Üst tarafı kayık yaka, belden dar altı geniş olarak gelen balık elbise modeline benzeyen siyah abiye yeni yılda, özel toplantılarda veya gecelerde en çok tutulan modeller arasına gireceği şimdiden belli.

ÜSTÜ TÜL DETAYLI SİYAH ABİYE
Siyah abiyeler arasında hemen hemen en çok tercih edilen Üstü Tül Detaylı Siyah Abiye, Yeni yılda trend abiyeler arasına gireceğini şimdiden belirtmiştir.

Üstü tül detaylı abiyenin boyun kısmında tül detayı olmakla beraber hafif bir göğüs dekoltesine sahiptir. Balık modele sahip olan bu elbise size ayrı bir şıklık katacaktır.

Siyah abiye modellerini tercih edecek olan kadınların, vücuduna uygun olan elbiseyi seçmesi ve uygun çanta, ayakkabı, kolye ya da yüzük ile kombinlemeleri gerekir. Aynı zamanda abiye saç modeli ve uygun bir makyaj tonu da tercih edilebilir.