Tesettür giyim alanında talebin artması ile abiye modellerinde olan çeşitlilik artmıştır. Bu alanda olan ilginin artış göstermesi ile birçok marka da kaliteli tasarımlar yapmıştır. Tesettür alanında tasarlanan abiyelerde yola çıktığımızda abiye modellerinin şık seçimler olduğunu görmekteyiz. Bu alanda dikkat çeken abiye modellerinden yola çıktığımızda dantelli ve boncuk işlemeli modeller oldukça revaçta.

Roman abiye elbise modelleri de abiye sektöründe öncü markalardan bir tanesi. Hem muhafazakar giyimi benimseyen hem de normal stillerde her tarza uygun abiyeler marka kapsamında mümkün. Fiyat olarak abiye elbiselerinin ortalamanın bir tık üzerinde olduğunu söyleyebiliriz. Maliyet olarak bir tık pahalı gibi gelse de kumaş ve tasarım kalitesi olarak memnuniyetlik sağlayacak modellerin marka kapsamında satışa sunulduğunu söyleyebiliriz.

Ortalama maliyetten bahsedecek olursak 1.500 tl’ den başlayan fiyatlandırma 5 bin tl gibi değişik fiyatlandırmada olmakta. Detaylandırma olarak hakim yaka abiyelerin hüküm sürdüğü modellerin yer almasının yanı sıra kemer detaylandırması da marka kapsamında yer verilen detaylandırmalardan.

Renk seçeneği olarak karışık renk tonlamalarının bulunduğu gibi aynı zamanda tek renk sade modellerin de tasarımlar arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Renk seçeneği olarak da göz alıcı renkler mevcut. Modeller arasında bulunan puantiye seçeneği ayrıca şifon ayrıntılar da oldukça şık görünüyor.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda asimetrik kesimli elbiseler ve kat kat detaylı tasarımlar oldukça revaçta. Hem renk seçeneği olarak hem de renk bütünleştirmeleri olarak Roman markasında şık seçimleri bulabilirsiniz. Boy seçeneği olarak da midi, mini boy ve uzun kesim abiye modelleri marka kapsamında mevcut. Marka kapsamında temin edeceğiniz tasarımları düğünlerde, özel günlerinizde, kokteyllerde, parti ve kutlama törenlerinde aksesuarlarınız ile kombinleyebilirsiniz.