Abiye modelleri olarak modern seçimlerin yer aldığı marka bünyesinde 8 markanın daha online satışı bulunmakta. Bunlar Nurem kendi markası, Pınar Şems, Armine, Kenzel, Pierre Cardin, Aker, Seçil Store ve Cenker markası olmakta.

Kenzel Abiye modellerine göz attığımızda hem renk tonlaması hem de tasarım olarak çok şık modellerin bulunduğunu söylemeliyiz. Renk seçeneği olarak bakır, indigo, füme, kahve ve lila renk tonlarının ağırlıklı olduğunu söylemeliyiz. Fiyatlandırma olarak 1,800 tl’ den başlayan fiyatlandırma 4 bin tl’ ye kadar gidebilmekte. Modellerde tüy ve işleme detayları oldukça fazla ve şık.

Nurem abiye modellerinde ise seçimler sadelikten yana yapılmış olup genellikle pelerinli ve balon kol modeller tercih edilmiştir. Marka kapsamında tasarlanan abiyelerin fiyatlandırması makul olup 300 tl’ den başlayarak 800 tl’ ye kadar çıkmakta. Bu alanda markanın çok alternatif barındırdığını söyleyemeyiz. Ama bünyesindeki diğer abiye seçenekleri son derece kaliteli ve şık.

Pınar Şems modellerinde ise etek kısmı detaylandırmalı modellerin yoğunluklu olduğunu söyleyebiliriz. Yeni model Sarmaşık Leylak üzerinden bir değerlendirme yapacak olursak model oldukça zarif bir tasarıma sahip. Özellikle de leylak rengi kusursuz bir albenisi var diyebiliriz.

Cenker abiye modellerinde ise seçenek hem muhafazakar giyimi benimseyen hem de askılı modeller tercih edenler için farklılaştırılıp alternatif oluşturulmuştur. Model olarak baz aldığımızda çeşitliliğin olduğunu söylememiz mümkün. Hem renk hem model seçeneği olarak alternatif çok diyebiliriz. Ayrıca beden seçeneği olarak da diğer markalara göre daha fazla seçenek bulunmakta. Uzun kollu modellerde ağırlıklı olarak dantel kol tasarımına yer verilmiştir. İster hafif kabarık ister düz kesim abiye modeli bu markada bulabilirsiniz. Fiyatlandırma olarak da her bütçeye özgü seçimler yapmak mümkün. Ortalama 500 tl’ den başlayan abiyeler 2 bin tl’ ye kadar çıkabilmekte. Taş detaylandırmalarının bu modellerde sık görüldüğünü söyleyebiliriz.