Tesettür alanında öncü markalardan bir tanesi olan Zühre firması yeni sezon ürünleri ile göz doldurmakta. Kategori seçeneği olarak pardesü, manto, kap, kaban, takım, çanta, eşarp, pantolon, etek gibi çeşitli kategorilerde ürün bulabilirsiniz. Ücretsiz kargo imkanı sunan Zühre markası ayrıca yurt dışı içinde gönderim sağlamakta. Kapı ödemesi bulunan Zühre’ de kendinize özgü zarif parçalar bulabilirsiniz.

Zühre takımlar

Takım seçenekleri olarak soft renklerin öne çıktığını söyleyebiliriz. Buda bizlere markanın sezonu yakından takip ettiğini öne çıkarmakta. İkili takımlarda tercihinizi ne yönde kullanacağınıza bağlı olarak seçiminizi spor veya klasik takımlardan yana kullanabilirsiniz. Klasik takımlar çoğunlukla etekli olarak tasarlanmıştır. Spor takımlar ise eşofman olarak çeşitli ayrıntılar ile tasarlanmıştır.

Zühre abiye modelleri

Detaylandırma ve aksesuar eklentileri ile bezenen abiyeler ağır renkler içermektedir. Ayrıca desen olarak da asil detaylandırmaları bulunmaktadır. Zühre abiye modellerini seçerek zarafetinizi yansıtabilirsiniz diyebiliriz.

Zühre kap- kaban pardesü modelleri

İnci işlemeli gibi ayrıntıları bulunan kap pardesü modellerinin kapşonlu ve daha fazla ayrıntılar ile detaylandırıldığını söyleyebiliriz. Yine abiye modellerinde olduğu gibi kap ve kaban modellerinde de renk tonlaması bakımından ağır renk tonları hakimdir. Bunun yanı sıra detaylandırmalar arasında kürk, ribana, kemer detaylı, fermuarlı, garnili ve düğmeli modellerde yer almakta.

Zühre çanta modelleri

Çanta modelleri olarak renk seçeneği geniş yelpazeli çantalar bulunduğunu söylemeliyiz. Genellikle satışta olan çanta modellerinin elde taşımalı çanta modelleridir. Bir nevi cüzdan tarzı.  Bunun dışında daha büyük modeller ,sterseniz el çantası olarak da son derece kullanışlı çanta modelleri bulunmakta. Dikdörtgen çanta modelleri bu sezon çok tutulacağa benziyor.