Vakko abiye modelleri
Moda rüzgârını estiren pek çok moda tasarımcısı, birbirinden öncü markanın ihtiyaçlarını karşılarken, elbette ki bu ürünlerin kullanıcıları ile buluşmasını da sağlıyor. Hazır giyim sektöründe önemli bir yere sahip olan VAKKO, birbirinden şık abiye kıyafetleri ile kullanıcılarını büyülüyor. Bu yazımızda sizlere bazı modeller ve seçenekler hakkında bilgiler vermek gerekirse, şunlardan bahsedebiliriz.


Kolsuz abiye elbise
Tasarımı JAY GODFREY olan bir model, kolsuz ve derin V yakası ile bayanların ilgisini çekiyor. % 60 polyamid ve % 40 polyester olarak üretilen bu model de, 0, 2, 4 ve 6 beden seçenekleri bulunuyor. Renk olarak pudra tercih edilmişken, üzerinde yer alan desenleri gayet şık ve modern görünmenizde yardımcı oluyor. Açık tonlamalar tercih edilirken, yaz aylarında tercih edilebilecek bir model olarak sunulmaktadır.


Anvelop elbise
Üst tasarımı, anvelop kapama olarak dizayn edilmiş olan bu model ise, siyah renkte kullanıcılarına sunulmuştur. Derin yırtmacı bulunan bu uzun elbise de, belden lastik kullanılarak, daha rahat ve destekleyici bir kullanım sunulmuştur. Elbette ki Vakko abiye modelleri bunlar ile de sınırlı değil.

Boyundan bağlamalı
Askı tasarımı biraz daha farklı olan bu model de, boyundan çapraz bağ tasarımıkullanılmıştır. Sırt dekolteli ve uzun gece elbiseleri kapsamında yer alırken, yine diğer model gibi önü anvelop kapama olarak standarttan uzak bir tasarımı ile karşınızda. Bu ürünün kodu ise, VAKKO abiye olarak belirlenmiştir.