Yeni Haşema Modelleri

                Haşemalar tesettürlü bayanların plaj giyim için tercih ettikleri ilk kıyafetler arasında yer alıyor. Hem rahatça hareket edebilmeleri hem de vücut hatlarının belli olmaması için tesettürlü bayanlar için haşema tarzında mayolar en ideal plaj giysisi olarak biliniyor. Bayanların haşemaları çok fazla tercih etmelerinden dolayı haşemalarda dikkat çekici tasarımlar ön plana çıkıyor.
Yeni haşema modelleri içerisinde de geçen sezonlarda olduğu gib çok şık e havalı tasarımlar bulunuyor. Özellikle kibar desenlere sahip olan haşemalar gündelik şıklık gibi bir şıklığı plajlarda da yakalamanıza olanak sağlıyor. Yeni model  haşemalar arasında uzun taytlı modeller daha çok ön plana çıkıyor. Taytlı haşema modellerinde üst kısım uzun bir tunik yardımı ile kapatılarak tesettür için uygun bir hale getiriliyor. Ayrıca bu haşemalarda başörtüsü de kullanıldığı için büyük bir kolaylık sağlıyor. Yeni sezon haşema modelleri arasında renk olarak kırmızı, pembe, mor ve mavi renkleri yaygın olarak kullanılıyor. Bu renklerin kullanıldığı tek renk haşema modelleri kadar iki veya daha fazla rengin kullanıldığı haşema modelleri de bayanların ilgisini çekiyor.
Sade ve şık haşema isteyenler genellikle sunulan seçenekler arasında tek renk olan modellere daha fazla rağbet gösteriyor. Fakat farklı renkleri içerisinde barındıran renkli haşema modellerinde daha fazla model seçeneği karşımıza çıkıyor. Özellikle abartılı olmayan şerit detayları veya tuniğin dip kısımlarında yer alan zarif işlemeli tasarımlar her yaştan bayana hitap ediyor.

Yeni  Haşema Modelleri