2020 Gelin Saç ve Makyaj Trendleri arasında bu sezon da yine göz kamaştırıcı zarif ve şık tarzlarla kuğu gibi bir gelin olmaya sizi hazırlıyor… Geçen sezonda saç aksesuarlarını hatırlayalım iddialı taçlar, gösterişli renkleriyle saç bantları , dev çiçekler ile saçlara harika bir görünüm kazandırdık. Hem toplu hem de açık dalgalı saç modelleriyle kullanılabilir saç aksesuarları genel olarak sade gelinlik tercih edenler için çok zarif bir tamamlayıcı oldu .

Vazgeçilmez ve asil saç modelleri arasında yer alan at kuyruğu yine gündemde olarak bu kez kurdeleler ve siyah, beyaz ve metalik tonlarda atkuyruklarına dolamak için hazır. Genel olarak düz saçlarda tercih edilen ve oval yüz hatlarına sahip olan gelin adayları için oldukça ideal bir seçim.

Zarifliğin simgesi olan inciler bu sezonda atkuyruğu tercih eden gelinlerin saçlarına romantik ve zariflik katacak. Sade ve şık bir saç modeli denince akla gelen doğal dalgalar 2020 de bomba gibi karşımızda yine. Askılı ya da straplez ve kayık yaka gibi açık yakalı gelinlik modelleri için dalgalı saçlar sizi adeta zarifliğe bürünmüş sade ve şık bir gelin yapacak.

Fresh bir görünüm kazandıran duştan yeni çıkmış havası yaratan ıslak saçlar bu sezonda trendler arasında yerini alıyor. Alnı dar olan gelin adayları için oldukça güzel bir seçim olan ıslak görünümlü saçlar adeta havalı bir görünüm sağlıyor. Bu sezonun trendlerine bakacak olursak saç aksesuarları baş rolde yerini almış vaziyette. Sade saç modellerine şık bir görüntü katmaktan ziyade farklı tasarımlarıyla gözleri üzerine çekiyor.

İster örgülü istersen de at kuyruğu modellerinde uzun zincirlerden oluşan saç aksesuarlarını tercih ederek zarif ve şık bir görüntüyü gözler önüne sererek farklı bir tarz yaratabilirsin . İddialı ve dağınık topuzlar gelin adaylarının tercihi olan bu modeli biraz daha sıra dışı ve şık bir hale getirdik . 2020′ nin gelin saçı trendleri aklınızdaki tüm algıları yıkarak geçiyor . Dağınık topuz modelleri bu kez daha şık tepeden birkaç top şeklinde toplanmış saç modelleri hem şık hem de spor bir görünüm isteyen gelinler için ideal bir seçim.

Vazgeçilmez olan kırmızı rujlar efsane olarak geri dönüyor. Genel olarak gündemde olan kırmızı rujlar arada yerini diğer nude pembe mor gibi farklı seçeneklere bırakmış olsa da 2020’de baş rolde. Kalın ve orta dudaklara sahip olan gelin adaylarının tercih edeceği kırmızı rujlar gösterişli olmayı tercih eden gelinler için oldukça doğru bir seçim.