Yeni Ceket Modelleri

Ceketler artık hem bayanlar hem de erkekler için vazgeçilmez kıyafetlerden bir tanesi haline geldi. Özellikle hava değişimlerinde kullanabileceğiniz bu kıyafetler aynı zamanda kurtarıcı özelliğe de sahip. Tercih edebileceğiniz modellerde uzun ya da kısa olarak seçim yapabileceğiniz gibi günlük ya da abiye olarak da seçim yapabilirsiniz. Bayanlar için hazırlanan abiye  ceket modelleri arasında en çok rastladığımız model pul ve payet işlemeli modeller. Eğer çok şık bir davette bulunmanız gerekiyorsa bu tarz bir ceket kullanabilirsiniz. Bunun dışında sırt dantel tül kaplama modeller de farklı renk kombinleri ile kullanılabilen modeller arasında yer alıyor.
Erkekler için hazırlanan  ceket modelleri ise daha rahat kalıpları ve spor havası ile şıklık sunuyor. Pek çok ceket tasarımı belden dar olarak kullanılıyor ve kol manşetleri ile farklılık sağlanıyor. İsterseniz günlük olarak isterseniz de özel kıyafet olarak bu tarz modelleri kullanabiliyorsunuz. Ancak bir damatlık için ceket seçiminde daha tarz modelleri görebilirsiniz. Bordo, beyaz, siyah gibi renklerin ağırlıkta olduğu damat takım ceketleri oldukça gösterişli. Yakadaki küçük mendil detayı ile elegan havasını yansıtan modeller aynı zamanda ince dikiş çizgileri ile klasik olmaktan kurtarılıyor.

Ceketinizi tercih ederken üst bedeninizin durumu son derece önemli. Eğer omuzlarınız genişse bayanların daha ince kumaşlardan yana seçim yapması gerekir. aynı zamanda büyük beden kullananların da daha uzun boyları tercih etmesi faydalı olacaktır.

Gömlek Modelleri

Gömlek her zaman kullanabileceğiniz bir kıyafet olduğu için dolabınızda olması gereken bir parçadır. Acil durumlarda, iş hayatında ya da özel bir davette kullanabilirsiniz. Elbette her yerde giyebileceğiniz modeller de bulabilirsiniz. Tasarımlardaki zengin modeller hem seçim yapmanızı kolaylaştıracak hem de her yerde farklı bir model kullanabilmenizi sağlayacaktır. Hazırlanan gömlek modelleri de bu anlamda zengin model kataloğu ile seçimlerinizde yardımcı olacaktır. Günlük kullanım için spor gömlek modellerini tercih edebilirsiniz. Geniş renk kataloğuna sahip olan bu modelleri isterseniz kalem etekle isterseniz de dar paça pantolonlarla birlikte kullanabilirsiniz. Bunun dışında desenli, dantelli ya da düz model olarak da seçim yapabiliyorsunuz.

ekoseli oduncu gömlek modelleri
mavi bayan oduncu gömlek modelleri

siyah beyaz transparan gömlek modelleri
turkuaz transparan gömlek modelleri

Abiye olarak kullanabileceğiniz trend gömlek modelleri ile kumaşları ile rahat ve şık modeller sunuyor. Saten, krep gibi kumaş türlerinin kullanıldığı abiye gömlek tasarımları oldukça şık. Bu tarz modelleri de yine sade olarak kullanabilirsiniz. Resmi davetler, kokteyller ya da özel bir gün için ideal olacaklardır. Eğer gömleğinizin biraz daha gösterişli olmasını isterseniz üzeri payet işlemeli modelleri de kullanabilirsiniz. Son yıllarda dantel kaplamalar çok sevildiği için tercih edebileceğiniz bir modelde dantellere yer verebilirsiniz. Dantel kaplama ön kısım ya da dantel kollu modeller abiye olarak şık duracaktır. Özellikle tek renk seçenekler dantel için ideal olacaktır. Eğer büyük beden kullanıyorsanız gömlek seçiminizde dökümlü modellere de yer verebilirsiniz.