Yeni sezon ürünlerinde indirim ve yenilikçi ürünlere yer veren Armine kampanyaları ile çokça tercih edilmekte. Eşarp, şal, pantolon, ferace, kap ve tunik modellerinde çeşitli stil önerilerini öne çıkaran Armine kaliteli ürünleri ile de tercih edilmekte. Ekonomik olarak da hemen her bütçeye göre çeşitli fiyat aralıklarında marka kapsamında ürün bulabilmeniz mümkün. Genel kriterlerde renk ve desen seçeneği olarak modern çizgilerin bulunduğu koleksiyon feminen bir görünüm sunmakta.

Eşarp modelleri olarak hem renk hem de desen seçeneği ile şıkır şıkır modeller bulunmakta. Kumaş seçeneği olarak ipek ve Twill kumaş türü sıkça tercih edilenlerden. Kullanışlı site yapısı olarak da marka kapsamında Almanca, İngilizce ve Türkçe dil seçenekleri ile hizmet vermekte. Etnik desenlerin bulunduğu Armine eşarp modellerinde renk geçişlerinin yumuşaklığı ve renklerin sıcaklığı hoş.

Armine çanta modellerini de öneride bulunabiliriz. Kalite yapısı olarak olarak dayanıklı modeller içermektedir. Renk ve ayrıntı olarak ise büyük detaylandırmalı çanta modelleri marka kapsamında bulunmalı. Fiyatlandırma olarak 80 ₺ den başlayan fiyatlar ile 500 ₺ ye kadar çeşitli fiyat aralıklarında ve boyutlandırma da çanta modeli bulunabilmekte.

Armine markası yerel mağaza olarak hizmet verdiği gibi sanal olarak da hizmet vermektedir. Özenli tasarımlarıyla seçkin tasarımlardan oluşmaktadır. Pratik şıklığın tercihi olan Armine ürünleri stilinizi yansıtarak hem gündelik yaşamınıza uygun olup hem de sizlere ofis şıklığını sunmakta. Geçmişten bu güne her mevsime uygun kumaş türü ile stilinizi yansıtmakta. Armine ürünlerini keşfederek farklı kombinler oluşturup tarzınızı yansıtabilirsiniz.