Vazgeçilmez olan kırmızı rujlar efsane olarak geri dönüyor. Genel olarak gündemde olan kırmızı rujlar arada yerini diğer nude pembe mor gibi farklı seçeneklere bırakmış olsa da 2020’de başrolde. Kalın ve orta dudaklara sahip olan gelin adaylarının tercih edeceği kırmızı rujlar gösterişli olmayı tercih eden gelinler için oldukça doğru bir seçim. Buğulu makyajdan ve pembe tonlardan vazgeçmek yok ama bu sezonda renkli kişiliğini ortaya çıkarmak isteyen gelin adaylarının imdadına renkli far trendi yetişiyor. Göz makyajında nude renkli farlar tercih eden gelinlerin özellikle dikkat edeceği bir durum ruj seçiminin doğal tonlar hafif renkler olmalıdır.

İddialı gelinler için bu sezonda yüz aplikeleri yerini almış bulunmakta. Makyaj trendleri arasında görünümüne ışıltı katmak isteyen gelin adayları için ideal bir aksesuar . İster göz pınarlarına ister göz kenarlarında ister alnında yüzünde dilediğin gibi tercih edeceğin aplikeler ile cesur gelin makyajı trendleri arasından seçimini dilediğin gibi yapabilirsin. Allık sadece yanakta olur modası bu sezonda farlarla birleşerek kendi trendini yaratıyor. Far seçiminizde kullandığınız doğal tonlar göz kapaklarından taşarak elmacık kemiklerinin üzerinden buluşuyor ve bir bütün oluyor. Bu sayede hem iddialı hem de canlı bir görünüm elde etmiş oluyorsunuz.

Doğal görünüme ışıltı katmak her zaman tercihler arasında yer alır. Pudraları bu sezonda bir köşeye bırakın. 2020’de ıslak görünümlü makyaj modası geri dönüyor ve ışıltılı ten makyajıyla gündemimizde en trenler arasında yerini alıyor. Göz makyajında canlı bir görünüm kazanmak için highlighter ve ışıltılı doğal ton farlar kullanabilirsin.

Esmer gelinler için ideal makyaj trendlerinde birçok seçenek göz kamaştırıyor. Buğulu doğal bir göz makyajı ve kırmızı bir ruj ile çok seksi bir görünüm elde edebilirsiniz. Pembe bir allık ile hem sıcak hem de romantik bir görüntü ile şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kahverengi gözlere ve saçlara sahip olan gelin adayları için cat eyes bir göz makyajı ve iddialı patlak bir ruj seçimiyle harika bir görünüm elde edebilirler. Pembe ruj ve metalik göz farı bütünleşmesiyle esmer gelin adaylarında ışıltılı harika bir güzellik elde etmeleri oldukça mümkün.