Aker markası, uzun yıllardır bu sektörün içerisindedir ve tecrübesi, kaliteli ürünleri ile bayan alıcılarına hizmet vermektedir.

Aker’in kıyafetleri de bilindiği üzere gayet kalitelidir ve çok çeşitli modelleri bulunmaktadır. Aker’in ister günlük kıyafetlerde kombinler olsun, ister düğünlük, bayramlık özel günlerde giysiler olsun her türlü konuda uzman bir tasarımı vardır.

Yeni Aker giyim modelleri de gayet şık ve özenlidir. Her bayana hitap eden, her türlü kombin edebileceğiniz kıyafet parçaları bulunmaktadır. Tesettürlü ve tüm bayanların giymekten çekinmeyeceği her çeşit kıyafet koleksiyonu bulunmaktadır.

Aker Giyim Tunik

 Aker giyim tunikler son derece modern ve şıktır. Tunik boyutları değişken olmak üzere dizlere kadar gelen tarzlar çoktur ve rahatça kullanılabilen modellerdir.

Her biri sade ve her yerde giyilebilecek modellerdir. Bir yakınınızın özel davetine giderken, günlerinizde, bayramda, gündelik çok rahat kullanılan modellerdir.

Belirli birçok renk seçeneği vardır. Tunikler şifon, keten, penye gibi kaliteli kumaşlardan üretilmekte ve son derece makul fiyatlara satılmaktadır.

Aker Elbise Modelleri

Aker elbise modellerinde çok farklı tarzlar ön plana çıkmaktadır. Genelde indirimli elbiseler hemen tükenmektedir.

Alıcıları çok olan ve tüm bayanların sevdiği tarzda elbiseleri bulunan Aker yeni elbise modelleri için de oldukça emek verilmiştir.

Şık ve spor elbiseleri görebilmeniz oldukça mümkündür. Düğünlük, özel davetlik elbiseler dâhil olmak üzere hepsi çok makul fiyatlara satışa sunulmaktadır.

Aker Etek Modelleri

Aker etek tarzları birbirinden farklı olarak tasarlanmış, rengârenk ürünlerdir. Pileli, düz keten, şifon, çizgili transparan, 3 renkli etekler modern şekilde tasarlanmış ve Aker mağazaları sayesinde sizlere sunulmaktadır.

Birbirinden şık bu etekleri her türlü davette tercih edebilir, istediğiniz şal ve gömlekle kombin yapabilirsiniz. Aynı şekilde hepsi topuklu ve düz ayakkabılara uyum sağlayacak cinstedir.  

Aker Pardösü ve Ferace

Aker markası tesettürlü bayanlar için emek harcayıp, en kaliteli ürünleri uygun fiyata ortaya koymaktan hiç sakınmamıştır.

Yeni Aker pardösü ve ferace modellerinde spor ve modern modeller anlamında birçok yenilikler yapılmıştır. Online sayfasına girerek pardösü ve ferace modellerinden beğendiğinizi sepetinize ekleyebilirsiniz.

Aker Şallar Tasarımları

Aker şalları birbirinden farklı renk ve modelleri ile sizleri beklemektedir. Bayan giyim dünyasında açık ve tesettürlü bayanlar için ürün seçeneklerinde çok sayıda değişiklik yapmıştır.

 Özellikle son zamanların trend tasarımlarını hem giyimde hem de aksesuarda sizler ile buluşturmaktadır. Bayan aksesuarlarının en popülerinden olan şallarda da aynı çeşitlilik söz konusudur.

Estetik görünümü ve asil duruşu ile aker şal modelleri her zaman sizin güzelliğinize de güzellik katabilir. Geniş şal modellerindeki ürün yelpazesinden sizler de yararlanarak kendi tarzınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Şal, etek, pardösü, ferace, bluz, gömlek, elbise ve abiye vb. gibi tüm ihtiyaçlarınızı sizler de aker ile yapıp kaliteli yaşayabilirsiniz.