Düğünlerde Takılabilecek Abiye Takılar
Düğün günü gelmeden önce yapılan hazırlıklardan bir tanesi takı hazırlığı olmaktadır. Düğünde her ne kadar altın takılar gelen davetliler tarafından takılsa da gelinlik ve saça uyum sağlayabilecek düğün gecesinin anlamına uygun olabilecek abiye takılar son derece önem taşıyan bir unsur olmaktadır. Bu nedenle de gelin adayları düğüne özel abiye takı seçimine önem verirler.

 

Abiye takı seçimi arasında ilk önce kolyelerden başlama mümkün olmaktadır. Kolye seçimlerinde genellikle çift için özel anlam taşıyan bir kolye takılır ya da düğüne özel kolye alınır. Baktığımızda gümüş ya da altından yapılmış olan ve özellikle de imütasyon olmayan kolyeler gelinlerin takabileceği kolyeler arasında yerini fazlasıyla korumaktadır.

 

Düğünde takılabilecek abiye takılar arasında yüzükler de olmaktadır. Yüzükler genelde alyans olarak tercih edilse de bu yıl düğün aksesuarları modası açısından değerlendirdiğimizde büyük, zincirli pırlantalar ya da gümüş yüzükler dikkat çeken takılar arasında yer almaktadır. Düğünde takılan takılar arasında yüzükler başı çeken ve hiçbir zaman da modası bitecek gibi durmayan takılardır.

 

Düğün abiye takıları arasında muhteşem 3’lüden 3.’sü sizin de tahmin edebileceğiniz gibi küpeler olmaktadır. Son moda gelinlikler arasında yer alan spor gelinlik modeline sahipseniz; zincirli altın küpeler tam size göre. Bunun sebebi; dediğimiz küpeler sayesinde cool ve trend duracak olmanızdan kaynaklanıyor. Düğün abiye takıları arasında yer alan küpeler için sıradan ama her zaman moda olanlardan da takabilirsiniz.

Evlilik Fuarı yeni evlenecek çiftlere yol göstermeye devam edecek.

Her yıl Türkiye’de 600 bin çift evleniyor ve bu evliliklerin yaklaşık 100 bin’i İstanbul’da gerçekleşiyor. Evlilik fuarı 50 bine yakın çiftin düğün ve ev hazırlığı sürecinde alışveriş yaptığı yerdir.
İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Salonlarında tarihleri arasında Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı yapılacak.

Bu güne kadar 700.000’den fazla çifte evlilik sürecinde rehberlik sağlayan Evlilik Fuarı, gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekanından organizasyona kadar farklı ihtiyaçlardan temsilcileri bir araya getirerek evlenecek çiftlere güvenli ve avantajlı alışveriş yapma fırsatı sunacak. Sadece düğün gününe yönelik firmaları değil, ev hazırlığı sürecinde ihtiyaç duyulabilecek eşyaları bulabileceğiniz yeni firmaları da ziyaretçiyle buluşturan fuar, yeni yılında da zengin ürün ve hizmet yelpazesiyle evlenecek çiftlerin yardımına koşacak..

3 gün sürecek fuarda çiftler aradıkları her şeyi bir arada bulabilecekler, fiyat araştırması yapabilecekler, yeni trendleri takip edebilecekler ve fuara özel çeşitli kampanyalardan faydalanabilecekler.