2017 Abiye Modelleri

Özel gün ve davetlerin vazgeçilmezi olan abiye kıyafetler, her mevsim farklı modellerle popüler hale geliyor.

2017 yılında da birçok farklı modelde hayat bulacak abiye modelleri ve renkleri mavi, bordo, kırmızı, siyah ve krem rengi başta olmak üzere transparan kumaşlarla da dikkat çekecek. Özellikle transparan abiye modelleri sevenler için lacivert ve mavi tonları ile birlikte siyah da yine popüler renklerden oluyor.

Abiye kıyafetlerde transparan detaylarda abartılar söz konusu olmayacak, sade ve ölçülü transparanlık kullanılacak.

Askılı ve Tek Omuz Abiye Modelleri

Askılı modellerin pek ilgi çekmeyeceği bu sezon modasında uzun kollar ve kayık yakalar dışında askı tercih edilmeyecek.

Özellikle transparan ya da parlak renkler dışında sade detaylarla süslenen abiyeler popüler olacak. Abartının moda olmayacağı bu sezonda, sade ve şık abiyelerin eteklerinde de abartılı tarlatanlar kullanılmayacak. Tek omuz abiye modelleri çoğunlukla A kesimlerle tercih edilecek.

Kilo sorunu olanlar ve bel bölgesinde fazlalığı olanlar için de düz kesimli ve tül detaylı şifon kumaşlar tercih edilecek.

Dekolte Abiye Modelleri

Dekolte sevenler ama abartı sevmeyenler için Dantelli abiye modelleriseksapeli en iyi şekilde yansıtacak. Özellikle açık renklerde tercih edilecek olan abiyeler nişan ve düğün gibi özel günlerin başrolünde olacak kişiler için oldukça ideal bir seçenek olacak.

Mezuniyet balolarında ise genç kız abiye modellerinde dantelli detaylar tercih edilecek. Açık renk tonların ağırlıkta olacağı abiyeler kısa modeller ve kısa astar uzun dantel modellerle geçen yılların popülaritesini devam ettirecek.

 

Genç Kız Abiye Modelleri

Genç kızların da yaşlarına ve fiziklerine uygun olarak abiye modelleri 2017 yılında düz renklerin tercih edileceği ve uçuk pembeler, somon ve mavilerden yana kullanılabilecek.

Genç kızlar için kısa modellerin ön plana çıktığı abiyeler, uzun elbiseler tercih edildiğinde uçuş uçuş modellerle ön plana çıkıyor. Bordo ve lacivert renklerin kullanılmayacağı genç kızların giysileri için krem ve taş rengi tonları da tercih edilebilecek.

Renk ve Kumaş  Modası

2017 yılı genç kız abiye modelleri için kumaşlar ipek ve tüllerden yana kullanılacak. Tafta kumaşların tercih edilmemesi gereken 2017 yılı daha sade ve bahar esintileri estiren kumaşların kullanılması ile sadeliğin öne çıkacağı bir stili yansıtacak.

Abiye modelleri için kumaş işlemeleri konusunda dantel detaylar ve simli işlemeler dışında pek bir değişiklik olmayacak. Özellikle açık renk üzerine siyah detaylar dikkat çekecek.